torsdag den 1. marts 2018

OBS! Nyheder om caféen


HUSK! Café aften onsdag den 28. februar kl. 18-21. Vi serverer dansk bøf efter kokkens lyst, så derfor venligst tilmelding til Jørn på tlf.: 2087 9775 eller mail ekjbn@hotmail.dk senest mandag den 26. februar 2018. Vel mødt.



SIDSTE NYT! Donation fra Spar Vest Fonden
Spar Vest Fonden har tildelt caféerne et beløb til bl.a. foredrag og uddannelse af vore ledere. Vi retter en stor tak til fondet. Se mere under "Det sker - 2018".
Pårørende Café Skive får luft under vingerne.
AFLYST pga. sygdom og for få tilmeldte. Ny Invitation til søndag den 8. april kl. 10 - 16. Se mere under "Opslag".
Søndag den 25. februar 2018 inviterer Pårørende Caféen alle fra ORI 7 A og KFOR 38 A, børn, søskende, koner, mænd, kærester, forældre og bedsteforældre, til en hyggelig dag i FamilieHuset, Asylgade 4, 7800 Skive. Her får i mulighed for at skabe kontakter med andre pårørende i jeres lokalområder og i enhederne. Vi sørger for tid og rum til leg og samtale og mad og hygge i løbet af dagen. I skal bare møde op - resten klarer vi.

VEL MØDT til alle pårørende.
NB! Retningslinierne/vedtægterne for Veteran/Pårørende Café Skive er nu ændret og godkendt. Se mere under "Retningslinier".
Familiesommerlejr 2018
Veteranstøtten har den glæde, at invitere til Familiesommerlejr for veteraner og deres familier. Vi tilbyder en Familiesommerlejr på Veteranstøttens Veteranhjem i Frøslevlejren. En uge, hvor oplevelser for børnene er i højsædet.
Hermed inviteres veteraner med børn (enlige og par), som har lyst, men mangler overskud, til at tage familien med på en ferie der står i børnenes tegn, samt giver mulighed for at mødes med ligestillede.
Sommerlejren finder sted i Veteranstøttens Veteranhjem (Camp Frøslev) i Frøslevlejren i Sønderjylland i tidsrummet lørdag den 14. – lørdag den 21. juli 2018.
Sidste tilmeldingsfrist er den 31. marts 2018, og vi forventer umiddelbart herefter, at kunne oplyse jer om evt. deltagelse i sommerlejren.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar