mandag den 26. februar 2018

Familiesommerlejr 2018

Veteranstøtten har den glæde, at invitere til Familiesommerlejr for veteraner og deres familier. Vi tilbyder en Familiesommerlejr på Veteranstøttens Veteranhjem i Frøslevlejren. En uge, hvor oplevelser for børnene er i højsædet.
Hermed inviteres veteraner med børn (enlige og par), som har lyst, men mangler overskud, til at tage familien med på en ferie der står i børnenes tegn, samt giver mulighed for at mødes med ligestillede.
Sommerlejren finder sted i Veteranstøttens Veteranhjem (Camp Frøslev) i Frøslevlejren i Sønderjylland i tidsrummet lørdag den 14. – lørdag den 21. juli 2018.
Sidste tilmeldingsfrist er den 31. marts 2018, og vi forventer umiddelbart herefter, at kunne oplyse jer om evt. deltagelse i sommerlejren.
Når der er opnået et max. antal godkendte deltagerfamilier, forbeholder Veteranstøttern sig retten til at afbryde muligheden for tilmelding. Dette vil blive meddelt på Veteranstøttens hjemmeside samt Veteranstøttens facebook side.
Sommerlejren afvikles fuldstændig alkohol/stoffri og med den politik, at man aktivt deltager i de daglige pligter i løbet af ugen, såsom anretning af mad, oprydning, opvask og rengøring. Dette sker i en hyggelig og fri tone, så det bliver en del af oplevelsen.
Vi tilbyder jer et ophold med aktiviteter og tid til leg, og vi har en vifte af sjove oplevelser parat til jer, så I både kan give børnene en på opleveren, men også have tid til at skabe nye venskaber i løbet af ugen. Det bliver aktiv ferie, men også med dage, hvor der vil være mulighed for, at familierne kan trække sig tilbage og slappe af og fordøje de indtryk, som man får i løbet af ugen.
Vi sørger for kost og logi. Der er sengetøj, sengelinned og håndklæder på værelserne. Morgenmaden er efter ”gør det selv” princippet, hvilket vil sige, at vi selv retter den an. Frokosten planlægges efter dagens program. Aftenspisning foregår altid samlet, hvor vi anretter maden eller griller, alt efter vejrliget.
Transport til og fra Frøslev planlægges gennemført enten som selvtransport pr. bil/tog/bus eller ved samkørsel. Der vil – hvis behov opstår – kunne etableres afhentning på Padborg Station.
Da det er muligt, at vi tager en smuttur til Tyskland bør du /I medbringe pas.
Opholdet vil som øvrige tilbud fra Veteranstøtten være helt eller delvist finansieret, så alle kan deltage uden skelen til jeres aktuelle økonomiske situation. Det drejer sig om, at give børnene den sommerferie, man måske ikke ellers lige havde overskud til. Lommepenge sørger I dog selv for.
Hvis ovennævnte tilbud har vakt din/jeres interesse, så foretag tilmelding på veteranstøtten.dk/Veteranstøttens Familiesommerlejr 2018, nederst. Du vil efterfølgende få svar på tilmeldingen, hvor der vil være beskrevet om muligheden for deltagelse.
Leder/tovholder er Svend Aage Olsen, mobil: 30265597, mail: svaaolsen@godmail.dk, hvor man kan få yderligere oplysninger.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar